Registracija Uloguj se
Knjiga RAZVOJ VEŠTINA MENADŽERA

Knjiga RAZVOJ VEŠTINA MENADŽERA

Ocena: Bez ocene
  • Proizvod iz grupe: KNJIGE
  • Proizvodjač: Autor Predrag Đukić
1.800,00 din. 1.500,00 din.
Količina
  • Opis
  • Tehnička dokumentacija
  • Komentari

O KNJIZI

Hroničan stres kojem smo izloženi na poslu i u privatnom životu, manjak slobodnog vremena i stalna žurba, te potreba da se brzo donose odluke učinili su nas napetim i nespokojnim. U užurbanom svetu gde se stvari sve brže odvijaju, čini se da okolnosti upravljaju nama, a ne obrnuto. Čini se da se kormilo života koje držimo u rukama nekako zaglavilo i da naš brod plovi tamo gde ga matica vuče.

Osnovni uzrok za ovako nešto leži u tome što u toku školovanja nismo obučeni u veštinama koje su ključne za vođenje naših života. Na primer, da li su nas učili kako da efikasno organizujemo svoje aktivnosti? Koliko smo predmeta imali iz umešnog rešavanja problema ili donošenja odluka?

Pored znanja koja su za to neophodna, ova knjiga nudi koncept razvoja i unapređenja veština koje su ključne za uspeh u savremenom društvu. U njoj su objašnjene konkretne tehnike kako učiti brže i sporije zaboravljati, kako lakše dolaziti do kreativnih ideja, brzo donositi kvalitetne odluke itd. Date su i zanimljive igre za razvoj umnih sposobnosti koje su potrebne da se misaone tehnike primenjuju sa lakoćom i zadovoljstvom.

Zbog upotrebljivosti opisanih tehnika, osobe koje se nalaze na rukovodećim pozicijama, članovi timova koje oni vode i kompanije u kojima ovi ljudi rade, veoma brzo i postojano imaju koristi od njihove primene. Pozitivni efekti ipak nisu ograničeni na poslovni svet - primena tih znanja na svakodnevnoj bazi vraća kontrolu nad sopstvenim životima u naše ruke i besomučnu trku sa obavezama pretvara u zabavnu i izazovnu igru.

proba

Ocena:

Vezani artikli

Srodni proizvodi